Onderwijs

 

Wandelingen-basisonderwijs-introfotoVoor scholen en docenten biedt ErUit een aantal natuurhistorische activiteiten aan. Hierin wordt natuur op een leuke en toegankelijke manier gekoppeld aan kunst en/of de geschiedenis van de wijk. Hieronder een overzicht van de 4 onderwijsprojecten die u als school bij ErUit kunt boeken. 

De kosten voor alle lessen zijn 55 euro per uur, per klas. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! 


CONTACT

Van Aa tot Zwarte Water - Alles Stroomt

Van Aa tot Zwarte Water - Alles Stroomt

Voor groep 5 t/m 8. Leerlingen ontdekken en onderzoeken verschillende wateren in de Aa-landen aan de hand van kaarten, oude foto’s en natuurlijke materialen.

LEES MEER

Groene verzamel(d)ingen

Groene verzamel(d)ingen

Natuur en kunst worden in deze les op een bijzondere wijze gecombineerd. Leerlingen creëren hun eigen natuurmuseum en maken vervolgens een bijpassend topstuk! Groep 3 t/m 8

LEES MEER

Boombewoners

Boombewoners

Wat leeft er allemaal in en rond een boom? Je kijkt, luistert, ruikt en voelt en voor je het weet doe je ook nog even aan ‘boomschudden’. Voor groep 5 t/m 8

LEES MEER

De boom: vroeger en nu

De boom: vroeger en nu

Deze les is onderdeel van de leerlijn Het Mysterie van Stadshagen. Hij sluit aan bij het thema natuur voor de groepen 5 en 6.

LEES MEER