Wandelingen

Het hele jaar door organiseert ErUit wandelingen door de binnenstad en verschillende stadsparken in en rond Zwolle. Ook stappen we af en toe op de fiets. Kijk in onze agenda voor een overzicht van alle activiteiten en schrijf u in!  Deelname aan een van de activiteiten uit onze agenda kost € 5,- per persoon.

Naast het vastgestelde jaarprogramma kunt u ook een wandeling aanvragen voor een bedrijf, familie of vriendengroep. Hiervoor gelden aangepaste tarieven v.a. € 7,- per persoon.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. 

Ik kijk met nieuwe ogen naar de geschiedenis van Zwolle.

Emmy Bergsma (2018)

 

Natuurhistorische stadswandeling

Natuurhistorische stadswandeling

Wandelingen met aandacht voor zowel de Zwolse geschiedenis als de Zwolse natuur. Twee thema's die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

LEES MEER

Boomwandeling

Boomwandeling

Maak kennis met bomen. Naast het vergroten van soortenkennis, is in elke wandeling aandacht voor interessante wetenswaardigheden en verhalen over bomen.

LEES MEER

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Na uw stadswandeling genieten van een theater­rondleiding door het eeuwenoude Vrouwenhuis. Een bijzonder museum in hartje Zwolle.

LEES MEER

Zomeractiviteiten i.s.m. Stadkamer

Zomeractiviteiten i.s.m. Stadkamer

In de maand augustus organiseert ErUit i.s.m. Stadkamer elke dinsdagavond om 19.30 uur een vertelling in combinatie met een wandeling in een van de Zwolse wijken.

LEES MEER