Wandelingen

Het hele jaar door organiseert ErUit wandelingen door de binnenstad en verschillende stadsparken in en rond Zwolle. Ook stappen we af en toe op de fiets. Alle wandelingen en tochten kosten € 5,- per persoon en duren circa 2 uur.

Nieuw! Gedonder in de Kanonsteeg. Een wandeling over Zwolle, het klimaat en de deinende delta. In juli en augustus 2018! Ook stappen we af en toe op de fiets. Alle wandelingen en tochten kosten € 5,- per persoon en duren circa 2 uur.

Naast het vastgestelde jaarprogramma kunt u ook een wandeling aanvragen voor een bedrijf, familie of vriendengroep. Hiervoor bieden wij een aantal arrangementen aan waarbij wij, indien gewenst, ook zorgen voor een kopje koffie/thee, een picknick of lekkere afternoon tea.

Voor meer informatie, neem contact op of kijk op onze pagina met arrangementen

Ik kijk met nieuwe ogen naar de geschiedenis van Zwolle.

Emmy Bergsma (2018)

 

Natuurhistorische stadswandeling

Natuurhistorische stadswandeling

Wandelingen met aandacht voor zowel de Zwolse geschiedenis als de Zwolse natuur. Twee thema's die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

LEES MEER

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Na uw stadswandeling genieten van een theater­rondleiding door het eeuwenoude Vrouwenhuis. Een bijzonder museum in hartje Zwolle.

LEES MEER

Boomwandeling

Boomwandeling

Maak kennis met bomen. Naast het vergroten van soortenkennis, is in elke wandeling aandacht voor interessante wetenswaardigheden en verhalen over bomen.

LEES MEER

Wandeling op maat

Wandeling op maat

Is er een bijzondere aangelegenheid voor uw bedrijfsuitje of heeft u speciale wensen voor uw familiedag? Wij maken een activiteit graag geheel voor u op maat.

LEES MEER