Groene cadeautjes

Nieuw! Een verrassende stadswandeling langs monumentale bomen en historisch groen.

Overhandiging_groene_cadeautjes584_276
Onlangs werd het allereerste Groene cadeautje van Zwolle overhandigt aan de eigenaresse van het Zwolse Balletjeshuis.

Groene cadeautjes is een bijzondere stadswandeling door de binnenstad en een van de oudste wijken van Zwolle: de Diezerpoort. Al wandelend maakt u op een leuke manier kennis met het verhaal achter een groot aantal fraaie en monumentale bomen. U wandelt door Zwolse parken en tuinen met een rijke historie en ziet onderweg ook nog eens de mooiste monumenten van de stad.

Groene cadeautjes is een wandeling van ongeveer 5 kilometer lang. De route is rolstoelvriendelijk en geschikt voor jong en oud.

De wandeling is opgemaakt in de vorm van een doosje. In het doosje zitten een routekaart en 25 cadeaukaarten. De routekaart gebruikt u om van punt naar punt te lopen. Bij elke stoppunt pakt u de bijbehorende cadeaukaart uit het doosje. Hierop staat steeds een duidelijke foto die u helpt ontdekken om welk cadeautje het precies gaat. Op de achterkant van elke kaart staan steeds een aantal leuke weetjes, vragen en opdrachten. Door de unieke vormgeving van deze wandeling is het een leuk en origineel cadeautje. Leuk voor uzelf, maar zeker ook om weg te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag.