Advies & inspiratiewandeling

Advies & inspiratiewandeling ErUit Zwolle

Ieder bedrijf heeft te maken met vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. Denk aan het in kaart brengen en bereiken van de doelgroepen en het betrekken en enthousiasmeren van medewerkers bij nieuwe producten of bedrijfsveranderingen. ErUit helpt u graag bij het beantwoorden van al uw communicatievragen. Wij doen dit door middel van een wandelgesprek of maken voor u een inspiratiewandeling in de buitenlucht.

Het wandelgesprek

Om uw communicatievraagstuk op te lossen, bent u op zoek naar iemand die met u meedenkt. U bent op zoek naar extra kennis en ideeën op het gebied van marketing en communicatie of u heeft behoefte aan betaalbare (bij)scholing die toegespitst is op uw specifieke bedrijfssituatie. Speciaal voor u biedt ErUit communicatieadvies aan in de vorm van een wandelgesprek van 1,5 uur. Vooraf schetst u ons uw vraag. In het gesprek zelf voorzien wij u van kennis, handvatten en nieuwe ideeën zodat u vervolgens voldoende houvast heeft om uw communicatievraagstuk zelf verder op te lossen. De kosten per wandelgesprek zijn € 89,-. U kunt met meerdere collega's aan het gesprek deelnemen. Per wandeling wordt één vraagstuk besproken.

Inspiratiewandeling

Is uw adviesvraag meer toegespitst op het enthousiasmeren van de medewerkers voor bijvoorbeeld een nieuw product, een verandering binnen uw bedrijf of wilt u gewoon een creatieve brainstorm inzetten om nieuwe ideeën te genereren. In dat geval boekt u bij ons een inspiratiewandeling. In overleg met u bepalen we de invulling, de duur en het exacte doel van de wandeling. Een inspiratiewandeling kan uiteraard ook heel goed worden ingezet als teambuildingsactiviteit.


CONTACT