Wandelingen

Het hele jaar door organiseert ErUit wandelingen door de binnenstad en verschillende stadsparken in en rond Zwolle. Ook stappen we af en toe op de fiets. Alle wandelingen en tochten kosten € 5,- per persoon en duren circa 2 uur.

Naast het vastgestelde jaarprogramma kunt u ook een wandeling aanvragen voor een bedrijf, familie of vriendengroep. Hiervoor bieden wij een aantal arrangementen aan waarbij wij, indien gewenst, ook zorgen voor een kopje koffie/thee, een picknick of lekkere afternoon tea.

Voor meer informatie, neem contact op of kijk op onze pagina met arrangementen.


Ik heb erg genoten van de wandeling. Weer eens wat anders.

Agenda

Natuurhistorische stadswandeling

Natuurhistorische stadswandeling

Wandelingen met aandacht voor zowel de Zwolse geschiedenis als de Zwolse natuur. Twee thema's die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

LEES MEER

Boomwandeling

Boomwandeling

Maak kennis met bomen. Naast het vergroten van soortenkennis, is in elke wandeling aandacht voor interessante wetenswaardigheden en verhalen over bomen.

LEES MEER

Advies & inspiratie­wandeling

Advies & inspiratiewandeling

Speciaal voor bedrijven biedt ErUit communicatieadvies aan in de vorm van een wandelgesprek of brainstormsessie in de buitenlucht.

LEES MEER

Wandeling op maat

Wandeling op maat

Is er een bijzondere aangelegenheid voor uw bedrijfsuitje of heeft u speciale wensen voor uw familiedag? Wij maken een activiteit graag geheel voor u op maat.

LEES MEER

Wandelingen basisonderwijs

Wandelingen basisonderwijs

Voor scholen biedt ErUit buurtsafaris aan. Ook ontwikkelden we samen met ZoGemaakt twee projecten waarin de kennismaking met zowel kunst als natuur centraal staat.

LEES MEER

ErUit specials

ErUit specials

Af en toe trekken we onze wandelschoenen uit en stappen we op de fiets voor een mooie tocht in de groene zones rondom Zwolle.

LEES MEER