Over ons

ErUit wil mensen stimuleren vaker naar buiten te gaan en gebruik te maken en te genieten van alles wat zich daar aanbiedt. Zowel in werksituaties als in de vrije tijd. Alle producten van ErUit worden daarom aangeboden in de buitenlucht. ErUit streeft ernaar om mensen vanuit een breder perspectief naar hun eigen bekende leef- of werkomgeving te laten kijken en ze op die manier nieuwe dingen te laten ontdekken.

ErUit moedigt mensen aan om meer te leren van en over hun eigen omgeving. Hiervoor biedt ErUit diverse wandelingen en cursussen aan.

Hier werken mensen met frisse idee├źn. Zeer prettig om mee samen te werken.


Bekijk video: BinnensteBuiten - De Bomenvrouw van Zwolle Vorig seizoen waren we te zien in het programma BinnensteBuiten

ErUit staat voor:

  • Eruit gaan: Naar buiten gaan.
  • Eruit komen: Loskomen van je normale kijk- en gedachtenpatroon en daardoor vanuit een breder perspectief naar je eigen leef- en werkomgeving kijken.

Waarom buiten?

Buiten zijn inspireert en motiveert. De ruimte om je heen maakt je creatiever, het ontspant en het biedt letterlijk ruimte om nieuwe dingen te leren en inspiratie te vinden.

Samenwerking

Waar mogelijk en gewenst werkt ErUit samen met andere professionals. Hierdoor bieden wij u een zo compleet en optimaal mogelijk product.

Focus op volwassenen

ErUit richt zich met de activiteiten primair op mensen uit Zwolle en de omliggende plaatsen. Doelgroepen die ErUit het meeste bedient zijn volwassenen, families en kinderen uit het basisonderwijs.

Ons Team

Bernadet van der Veen

Communicatieadviseur en Natuurgids

Simone van der Meulen

Partner in groene kunstprojecten

Tamara Raijer

Vaste vormgever en fotograaf