Arrangementen

Wilt u er even een dagje tussen uit met familie, collega’s of vrienden dan bent u bij ErUit aan het juiste adres. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor betaalbare stadswandelingen, natuurexcursies en wandelarrangementen.

De wandelingen van ErUit zijn afzonderlijk te boeken. U kunt een wandeling desgewenst ook combineren met een lunch, museumbezoek, schilderworkshop of heerlijke afternoon tea in een van de prachtige stadsparken.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Stadswandeling

Maak op een bijzondere manier kennis met Zwolle. In de stadswandeling van ErUit is aandacht voor de nog waarneembare samenhang tussen de Zwolse natuur en cultuur. Belangrijke gebeurtenissen uit het verleden worden besproken aan de hand van de huidige natuur. Meer »

Natuurhistorische wandeling met lunch

Natuurhistorische wandeling met lunch

Op een van de prachtige landgoederen rond Zwolle genieten van een uitgebreide picknick met fruit en vers belegde broodjes.

LEES MEER

Natuurwandeling met borrel of afternoon tea

Natuurwandeling met borrel of afternoon tea

Na een ontspannen wandeling genieten van een heerlijke borrel of afternoon tea in een van de prachtige stadsparken van Zwolle.

LEES MEER

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Stadswandeling met rondleiding Vrouwenhuis

Na uw stadswandeling genieten van een theater­rondleiding door het eeuwenoude Vrouwenhuis. Een bijzonder museum in hartje Zwolle.

LEES MEER

Wandeling met workshop

Wandeling met workshop

Kennismaken met de binnenstad van Zwolle of een van de vele stadsparken en daarna schilderen o.l.v. een van de docenten van ZoGemaakt.

LEES MEER

Arrangement op maat

Arrangement op maat

Is er een bijzondere aangelegenheid voor uw bedrijfsuitje of familiedag? Wij stellen graag een persoonlijk arrangement voor u samen.

LEES MEER

Fietstochten

Fietstochten

Naast wandelingen kunt u bij ErUit ook terecht voor een fietstocht in en rond Zwolle. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LEES MEER